Leverancier van SofSurfaces!

Wij zijn er trots op dat wij ons vanaf heden leverancier mogen noemen van de vloersystemen van SofSurfaces. SofSurfaces produceert eersteklas vloersystemen welke zijn ontworpen om comfort, duurzaamheid en functionaliteit te maximaliseren.

De vloeren van SofSurfaces zijn praktisch onverwoestbaar en kunnen op veel plekken worden toegepast. Het systeem is ideaal op plaatsen waar vloeren veel te verduren krijgen en waar maximale geluidsdemping vereist is.

Als leverancier van sport- en fitnessvloeren zullen wij ons vooral richten op de producten Duratrain en Durasound. Beide fitnesstegels zijn voorzien van verhoogde (holle) noppen voor een betere absorptie van geluid en trillingen en gelijkmatigere verdeling van het gewicht van de apparatuur. Door het gepatenteerde KrosLOCK-ontwerp hebben de tegels de smalste naden in de rubber tegelindustrie en zijn deze eenvoudig te leggen.

De tegels van SofSurfaces zijn niet alleen de stilste keus, maar garanderen tevens een lange levensduur met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie!

Kijk voor meer informatie op:

5 april 2023