Over ons

Je wilt graag weten met wie je zaken gaat doen. Snap ik! Hier lees je wie ik ben, waarom ik Monk Sports ben begonnen en wat ik voor je kan betekenen.

Mijn naam is Gosse Kloosterman en zal alvast verklappen dat ik geen geboren ondernemer ben. Ik heb in de loop der jaren wel geleerd dat ik graag de vrijheid heb om te doen wat ik leuk vind en voldoening haal uit het feit dat ik toegevoegde waarde kan creëren en door samenwerking mijzelf verder kan ontwikkelen. Ik hou van afwisseling, eerlijkheid (nee verkopen, is ook een optie) en doe maar normaal (zo drink ik mijn koffie ook), dan doe je al gek genoeg. Kortom: ik behandel mensen graag zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden.

Ik heb Monk Sports augustus jl. opgericht na een uitstapje als werknemer. Als oprichter en eigenaar van Friar Sports Flooring wilde ik mij namelijk meer gaan bezighouden met de klant en minder met randzaken. Ik heb in 2019 mijn bedrijf dan ook verkocht en ben in dienst gegaan bij een concullega. Helaas heeft dit niet mogen brengen wat ik ervan verwachtte en onder het motto ‘Soms moet je veranderen om jezelf te blijven’ heb ik na 16 maanden dan ook weer afscheid genomen.

Waar de focus van Friar Sports Flooring lag op advies en levering van (indoor) sport- en fitnessvloeren was altijd mijn wens om deze focus naar buiten te verleggen. Daarnaast ontbrak er ‘iets’ en wilde ik mijn klanten graag beter kunnen bedienen met een ‘totaalaanbod’. Ik heb daarop een aantal oude contacten benaderd en besloten om mij naast de sport- en fitnessvloeren ook toe te leggen op (outdoor) fitness en trainingsmaterialen met het idee om een In- en Outdoor Fitness in te kunnen richten.

Doe ik dit dan helemaal alleen? Nee, absoluut niet. Ik geloof namelijk erg in (tijdelijke) samenwerkingsverbanden die een gezamenlijk doel nastreven. Ik heb een aantal topbedrijven uit de sport- en fitnessmarkt om mij heen verzameld die kennis van zaken hebben en hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk klanten begeleiden naar de juiste oplossing. Hierdoor ben ik flexibel en beschikken wij samen over een schat aan kennis en ervaring.

Waar ik blij van word? Klanten ontmoeten die een passie hebben voor hun werk en op zoek zijn naar de puntjes op de ï. Als ik daar dan een bijdrage aan kan leveren, dan krijg ik nieuwe energie...! Of je nu een starter bent, sportvereniging, particulier of fitnessketen… ik denk en groei graag met je mee… zowel voor nu als richting de toekomst.

Dusss, ben jij die gepassioneerde klant en zoek je een oplossing voor een probleem of gewoon iets extra’s waar ik je mee kan helpen waardoor jij weer volop kunt ondernemen? Doe ons dan beide een plezier en neem contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 0511 23 20 00 of klik hier voor het contactformulier.

Hopenlijk tot snel!

‘Jouw passie, mijn missie’